o nama


icon-tour  O nama

Naša primarna delatnost je pružanje usluga na polju informacionih tehnologija i izrada profesionalnih rešenja koja ispunjavaju potrebe poslovnih korisnika.

U naša softverska rešenja spadaju hotelski informacioni sistemi, softveri za ugostiteljstvo, maloprodaju i evidenciju poslovanja.
Bavimo se i izradom ostalih softverskih rešenja i uslugama web dizajna.

Posedujemo preko 20 godina iskustva u programiranju sa realizacijom mnoštva projekata.


 

icon-finance  Naša misija

Naša misija je da na osnovu znanja i iskustva iz oblasti informacionih tehnologija i načina poslovanja poboljšamo poslovanje klijenata pružajući im visokokvalitetna moderna softverska rešenja sa konstantnim unapređenjima i uvek dostupnom tehničkom podrškom.

Naši proizvodi će pomoći poslovanju i efikasnosti Vaše kompanije, a naša usluga podrazumeva brzu i efikasnu tehničku podršku.

Sve naše proizvode i održavamo i konstantno unapređujemo i poboljšavamo sa novim opcijama i mogućnostima, a takođe i implementiramo specifične zahteve i želje koje traži korisnik.


 

  Naše usluge

Naša softverska rešenja su od samog starta kreirana da budu što je moguće jednostavnija za rad a da sva poslovna logika bude automatizovana i sakrivena u pozadini oslobađajući tako korisnika što je moguće više i usput pružajući mu pravovremene informacije u pravom trenutku.

Mnogi naši klijenti su se uverili da poslovanje objekta u velikoj meri zavisi od optimizacije rada i da su im naši softveri obezbedili rentabilnije i profitabilnije poslovanje.


 

  Opšti uslovi poslovanja

Da biste se upoznali sa Opštim uslovima ustupanja prava na korišćenje DC SOFT poslovnih softvera kliknite na donji link

Opšti uslovi poslovanja - u primeni od 01.06.2014. godine